Tietosuojakäytäntö

1. YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisäännösten mukaan laillinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja voimme tarjota heille lisäpalveluja. Tässä Tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Sivuston www.sunpura.com ("kasino", "verkkosivusto", "yritys", "me", "me", "meidän") omistaa ja ylläpitää N1 Interactive Ltd, joka on Maltan lakien mukaan perustettu yhtiö. Rekisteröintinumero on С81457 ja rekisteröintiosoite on 206, Wisele House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta. N1 Interactive Ltd on lisensoitu Maltalla, ja sen toimintaa säätelevät Maltan peliviranomaiset (www.mga.org.mt) seuraavan lisenssin nojalla: mga / b2c / 394/2017 (myönnetty 01.08.2018).

Jos sinulla on muita kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojesi suojaamisesta, ota rohkeasti yhteyttä Tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo@n1interactive.com.

Rekisteröimällä Pelaajatilin tälle Verkkosivustolle vahvistat suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön. Jos et hyväksy tämän Tietosuojakäytännön ehtoja, etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilökohtaisia tietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä Tietosuojakäytäntö on sopimus sinun ja Yrityksen välillä. Voimme tehdä ajoittain muutoksia näihin Käytäntöihin. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tutustut tähän Tietosuojakäytäntöön säännöllisesti. Jatkuva verkkosivuston ja / tai sen palveluiden käyttö merkitsee suostumustasi Tietosuojakäytäntöön. 

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilökohtaiset tiedot, joita voimme pyytää käyttöön ja käsittelyyn, sisältävät poikkeuksetta:

a) Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi rekisteröintisivujemme lomakkeita, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät myöhemmin Verkkosivuston tai sähköpostin kautta (esim. etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite , puhelinnumero);

b) Viestitteleminen kanssamme Verkkosivuston, sähköpostin, verkkochatin tai muun viestintävälineen välityksellä;

c) Kokoi Pelitilin tapahtumahistoria, tapahtuipa se Verkkosivuston tai muiden välineiden kautta;

d) Verkkosivustojen kirjautumistiedot ja muut yksityiskohdat, mukaan lukien liikkumisdata, GeoIP- sijaintitiedot, selain- / laitetiedot, verkkolokit, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;

e) Asiakirjat ja todisteet, joita olemme ystävällisesti pyytäneet tilisi vahvistamiseksi, talletusten ja nostojen suorittamiseksi sekä petostarkastukseen (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia todisteita voivat olla passiskannaukset, maksukuitit, tiliotteet jne.

f) Kyselyyn osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita voimme suorittaa ajoittain.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiäsi Henkilötietoja, jotta voimme tarjota palvelujamme. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

a) Panostusten ja tapahtumien käsittely. Tähän sisältyy luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käyttö;

b) Pelaamisen ja muiden lisäpalveluiden tarjoaminen sinulle, joita etsit verkkosivustoltamme;

c) Asiakaspalvelun tarjoaminen, kuten apu tilin luomiseen ja käyttäjätilin hallintaan;

d) Tarvittavien todentamistarkastusten tunnistaminen ja suorittaminen;

e) Rekisteröityneille pelaajille tarjotaan tietoja kampanjatarjouksistamme tai tarjotaan mainosmateriaalia valituilta liikekumppaniltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja affiliate- kumppaneiltamme (vain, jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet vastaanottamaan tällaista markkinointimateriaalia);

f) Laillisten vastuiden noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun torjuntalait (AML) ja terrorismin rahoituksen torjuntalait (CFT);

g) Rahansiirtojen seuranta ja tutkinta petosten, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjenvastaisen pelitoiminnan estämiseksi;

h) Asiakastrendien analysointi markkinatutkimusarviointien avulla (osallistuminen kyselyihin ei ole pakollista ja voit aina päättää olla osallistumatta);

i) Tutkimusten tekeminen ja koottujen tietojen tilastollinen analysoiminen.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole päättänyt vastaanottamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, lähettääksesi sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Tämä voi sisältää tietoja liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista.

Milloin ikinä päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit kieltäytyä siitä Pelitilisi asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@sunpura.com.

Huomaa, että hyväksymällä meidän kilpailupalkintojamme tai voittojamme, suostut siihen, nimeäsi ja / tai kutsumanimeäsi käytetään mainontaan ja markkinointitarkoituksiin ilman ylimääräistä korvausta, paitsi laissa kielletyissä tapauksissa.

5. OBTAINING PERSONAL INFORMATION

Emme kerää sinusta mitään Henkilökohtaisia Tietoja ilman sinun tietämystäsi. Voimme kuitenkin kerätä sinusta automaattisesti sellaisia tietoja, joita olisit antanut meille palveluidemme käyttämisen ja vuorovaikutuksen aikana.

Saatamme myös saada laillisesti tiettyjä Henkilötietoja verkkokaupoilta ja palveluntarjoajilta, kuten petostentorjuntayrityksiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden sitouttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tarjoamaan teknistä tukea rahansiirtojesi käsittelemiseksi ja pelisisällön hankkimiseksi.

Ymmärrä, että meille voidaan myöntää pääsy kaikkiin tietoihin, joita annat tällaisille toimittajille, palveluntarjoajille ja E-commerce- verkkokauppapalveluille. Voit olla varma siitä, että käytämme ja suojaamme kaikki näin saadut Henkilökohtaiset Tiedot tämän Käytännön mukaisesti. Kaikki antamasi tiedot luovutetaan vain kolmansille osapuolille Yhtiön ulkopuolella tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa tekemämme sopimukset suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

6. TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Voimme välittää antamasi tiedot muille yritysryhmämme yrityksille ja liikekumppaneillemme. Näitä yrityksiä ovat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yhtiöiden tytäryhtiöt, sekä muut yritykset, joiden kanssa teemme liiketoimintaa ja teemme tarvittavia sopimuksia. Tietojesi käsittelyn voi suorittaa Yritys tai muu yritysryhmämme yritys, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojenkäsittelyn tarpeiden täyttämiseen.

Yrityksen Työntekijöillä, erityisesti Tietosuojavastaavalla, Rahanpesupäälliköllä, Maksu- ja Petostentorjunta-analyytikoilla, Asiakaspalvelun edustajilla, Asiakashallintaryhmän Jäsenillä, VIP- pelaajien johtajilla ja muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi, jotta he voivat suorittaa tehtäviään ja tarjota apua sinulle.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai jotka liittyvät niihin, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset pelaajan tietojen luottamuksellisuuden kunnioittamiseksi sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakien mukaisesti.

Tehokkaan palvelun tarjoamiseksi me ja / tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan Unionin (EU) ja Euroopan Vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla, ja myös joillekin tietojenkäsittelijöille, jotka voivat sijaita Euroopan Talousalueen (ETA) ulkopuolella. Siksi selaamalla Verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssamme, hyväksyt ja suostut siihen, että me (tai meidän toimittajamme tai alihankkijamme) käsittelemme tietojasi näissä maissa. Pyrimme aina tekemään parhaamme varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN VAPAUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki, asetus tai muu oikeudellinen haaste tai päätös niin vaatii. Voimme myös paljastaa henkilötietosi sääntely- tai lainvalvontaviranomaisille, jos uskomme niiden olevan välttämättömiä yhtiön, sen asiakkaiden tai minkä tahansa kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

a) Jos laki niin vaatii;

b) If the Website needs to share data with its payment processors to facilitate payment transactions in accordance with their privacy policies. (In particular, most banking card transactions are processed by Trustly whose privacy policy applies to such transactions. Transactions may also be processed by Bambora or Paysafe );

Jos Verkkosivuston on jaettava tietoja maksuprosessoreidensa kanssa maksutapahtumien helpottamiseksi heidän tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. (Useimmat maksukorttisiirrot käsittelee erityisesti Trustly, jonka tietosuojakäytäntö koskee tällaisia rahansiirtoja. Rahansiirtoja voi käsitellä myös Bambora tai Paysafe );

c) Noudattaaksemme lakeja ja sääntelyvelvollisuuksia sekä vastuita asianomaisissa lupa- ja sääntelyviranomaisten asioissa, mutta myös kaikkia muita sovellettavan lainsäädännön ja muiden lainkäyttöalueiden muiden sovellettavien sääntelyviranomaisten velvollisuuksia;

d) Kun Yritys uskoo, että paljastaminen on välttämätöntä Yhtiön tai pelaajan tai muiden turvallisuuden suojaamiseksi, petosten tutkimiseksi tai hallituksen pyyntöihin vastaamiseksi;

e) Jos markkinointipalveluntarjoajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;

f) Muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan etukäteen annettu suostumus.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat Verkkosivustoa, erityisesti verkkosivustojen järjestämisessä ja ylläpidossa, markkinoinnissa, analytiikassa, verkkosivustojen parantamisessa ja sähköpostiviestien lähettämisessä. Varmistamme, että Henkilötietojen siirtäminen vastaanottajalle noudattaa sovellettavaa Tietosuojalainsäädäntöä, ja että käsittelijälle asetetaan samat velvollisuudet kuin meille määrätään tässä asianomaisessa Palvelusopimuksessa.

Verkkosivustomme voivat myös sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. “jaa” tai “tykkää”- painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Kun tietoja kerätään tällä tavalla, niiden käsittelyä säännellään vastaavien sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytännöllä.

Edellä mainitun lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja myös silloin, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos Yhtiössä tapahtuu muutoksia esimerkiksi rakenteessa, kuten fuusioituminen, toisen yrityksen hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Kuten Käytäntöömme kuuluu, ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse, ennen kuin voimme suorittaa tällaista henkilötietojen siirtoa.

Huomaa, että sisältömme voi linkittää kolmansien osapuolten verkkosivustoille asiaankuuluvien viitteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyä koskevia tietoja.

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kuten Käyttöehdoissamme todetaan, sekä sinä että Kasino voi päättää sulkea Pelitilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi rekisterissä niin kauan kuin laki edellyttää. Näitä tietoja saa käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä talous- ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesuun tai muun laittoman toiminnan tutkintaan.

Saatamme myös säilyttää tietojesi nimettömiä johdannaisia sisällön ja markkinointiviestinnän parantamiseksi, jos automaattista päätöksentekoa ei ole.

Huomaa, että Euroopan Unionissa vallitsevien rahnpesun torjuntaa koskevien sääntöjen vuoksi olemme velvollisia säilyttämään rekisteröitymisen yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelitilin toiminta-aikana välitetyt tiedot vähintään viiden vuoden ajaksi pelaajan viimeisimmän tapahtuman tai tilin sulkemisen jälkeen. Sen vuoksi ennen tämän ajanjakson päättymistä tehtoja poistopyyntöjä ei ole mahdollista hyväksyä.

9. TIETOJEN TURVALLISUUS

Täten tunnustamme, että keräämällä ja käsittelemällä Henkilötietojasi Pelitilisi hallintaa varten, meitä sitovat tiukat lakisäännöt koskien henkilötietojen suojaamista.

Tämän vuoksi pyrimme suojelemaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluja ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Oikeus peruuttaa suostumus. Tapauksissa, joissa luotamme suostumukseesi henkilötietojen käsittelyssä, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Pelitilit ovat käytettävissä ainoastaan pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisina ja siitä, että toinen henkilö ei voi käyttää niitä.

10. YHTEYDENOTTO

Voit aina ottaa meihin yhteyttä tämän Käytännön suhteen, jos haluat:

a) Vahvistaa sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuus;

b) Tiedustella henkilötietojesi käytöstä;

c) Kieltää tietojesi jatkuvan käytön suoramarkkinointitarkoituksessa

d) Päivittää tai korjata meille toimittamiasi tietoja (tällöin sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme hyödyntää tällaisten muutosten tekemiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta, ja sinun vastuullasi on varmistaa, että meille päivitetään aina oikeat tiedot.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (“DPO”), joka vastaa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa dpo@n1interactive.com

Lisäksi GDPR:n 77 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus tehdä tietojesi käsittelyyn liittyvä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa on vakituinen asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikka.

11. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kun vierailet verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja käytettävän verkkosivustosi. Tämä kokoelma voidaan tehdä yhdessä alustapalveluntarjoajamme ja kumppaneidemme kanssa. Saatamme saada heiltä yleisiä väestötietoja tai Verkkosivustojen vierailijoiden tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillistä suostumusta.

Kerätäksemme kyseisiä tietoja, käytämme evästeitä ja muita vastaavanlaisia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat verkkosivustokokemustasi ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on käytettyjen evästeiden tyypit ja niiden tarkoitukset.

Vaaditut evästeet: Ota käyttöön verkkosivustojen navigointi ja perustoiminnot, esim. pääsy Verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: Anna meidän analysoida verkkosivustosi käyttöä ja verkkosivustollasi tekemiäsi valintoja (esim. istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.

Mainosevästeet: Anna meidän arvioida sisältömarkkinointimme tehokkuutta. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet verkkosivustokäyntien ja uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi mainonnasta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta) yhteistyökumppaneille lukuun ottamatta sivustokäyntitietoja, jotka tällaiset Mainosevästeet keräävät suoraan. Sivustokäyntitietosi voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Jälkimmäistä ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainitun lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka asettavat myös evästeitä tälle Verkkosivustolle antaakseen meille tarjoamiaan palveluja. Tällaisia palveluja ovat muun muassa auttaminen parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaasi Verkkosivustolla ja mittaamalla Verkkosivuston ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi voit estää jotkin tai kaikki evästeet, tai poistaa jo asetetut evästeet muokkaamalla selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitäsi, koska tämä voi rajoittaa Verkkosivustomme käyttöä.

12. NETENT PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan siinä myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä tietosuojakäytäntö löytyy täältä..

Providers
  • Push Gaming
    pushgaming/BigBamboo
    pushgaming/razorshark
    pushgaming/jamminjars2
    pushgaming/mysterymuseum
Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön